Ολυμπιακός: Μεγάλη νίκη με τον Εθνικό

Λοιπόν, ο Θρύλος μπήκε στη ζώνη των μεταλλίων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Γυναικών Κ17. Ειδικότερα, οι «ερυθρόλευκες» ήταν κυριαρχικές στον προημιτελικό με τον Εθνικό. Διότι από την αρχή είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Για να νικήσουν 13-9, πιο εύκολα από ό,τι «μαρτυρά» το τελικό σκορ. Έτσι, πέρασαν στην 4άδα όπου την Κυριακή το πρωί (11:00) θα αντιμετωπίσουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ολυμπιακός: Μεγάλη νίκη με τον Εθνικό.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Εθνικό και πέρασε στα ημιτελικά
Αν και ο Εθνικός προηγήθηκε 2-1 (4:51), ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο. Καθώς έκλεισε το οκτάλεπτο με το τέρμα της Μαρίας Κραβαρίτη (3-4, 0:37) στον παραπάνω. Επίσης το σερί για τις «ερυθρόλευκες» έφτασε στο 3-0, για το 5-3 με την Χέλμη (6:48) ξανά στον παραπάνω. Ακολούθως, το προβάδισμα του Θρύλου πήγε στο +3 (7-4, 4:50) με την Μπίκου στον παραπάνω. Έτσι έληξε το ημίχρονο.
Επιπρόσθετα στην τρίτη περίοδο, οι «ερυθρόλευκες» κράτησαν ένα προβάδισμα 2-3 τερμάτων. Μιας και η Χέλμη έκανε το 8-5 (6:32), ενώ η Μαρία Κραβαρίτη το 10-7 (0:25). Ύστερα, σερί 3-0 ως το 6:10 για το φινάλε του ματς, με την Κλεισούρα να πετυχαίνει το 13-7! Κατά συνέπεια, εκεί «κλείδωσε» η πρόκριση στα ημιτελικά. Για να λήξει το ματς τελικά 13-9. Επομένως τώρα ο Θρύλος θα παίξει αύριο το πρωί (11:00) με τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ολυμπιακός: Μεγάλη νίκη με τον Εθνικό.
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-3, 3-3, 2-3.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Νίκου, Δεσύπρη, Βελέντζα 2, Ξενούλη 3, Χατζηγεωργίου, Μούζη, Μπεκύρου, Ανδριώτη, Σπανδωνίδου 2, Μανασσάκη 1, Κλαψιάνου, Χωματά 1, Μυτακίδου, Ηλιοπούλου, Γκότση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσούλη, Λυμπεροπούλου, Τζωρακάκη, Διρχαλίδου 1, Μπίκου 2, Λαναρά 1, Κλεισούρα 2, Χέλμη 5, Κωνσταντίνα Κραβαρίτη, Μαρία Κραβαρίτη 2, Φούκου, Σλουμάτη, Γιάγκα, Κολιτσοπούλου, Χρήστου.