ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός – Μανωλάς: Δεν υπάρχει κάτι νεότερο

Από τον Ολυμπιακό εξακολουθούν να τονίζουν πώς στην υπόθεση Μανωλά δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, ούτε θέμα απόκτησή του.

Το βράδυ της Τρίτης ακόμα και στα ελληνική Μέσα η φημολογία για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό ήταν κάτι παραπάνω από εντονότατη. Με άρθρα που ανέφεραν ότι έχει «κλείσει» το deal και πώς ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα γυρίσει αυτό το καλοκαίρι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ρεπορτάζ που έδιναν συνέχεια σε όσα είχαν αναφέρει μερικές ώρες νωρίτερα στην Ιταλία. Εκεί οι πληροφορίες ανέφεραν πώς ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Μανωλά, ο Έλληνας αμυντικός με τη Νάπολι για να αποχωρήσει, ενώ είναι κοντά σε συμφωνία και οι δύο σύλλογοι για τη μεταγραφή του Έλληνα στόπερ.

Ξεκάθαρη στάση

Όμως, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Η πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει αλλάξει θέση και στάση σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι «ερυθρόλευκοι», ακόμα και τώρα, επισημαίνουν πώς θέμα Μανωλά δεν υπάρχει. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εξακολουθούν να σημειώνουν πώς ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι κοντά στην επιστροφή του στο Λιμάνι.

Μην ξεχνάμε πώς υπάρχει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, μια καθοριστική μεταβλητή, σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το οικονομικό σκέλος. Τα χρήματα που έχουν αναφέρει οι Ιταλοί πώς ζητά η Νάπολι για να παραχωρήσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό, καθιστούν αδύνατη μια τέτοια μεταγραφή τούτη την ώρα. Κανείς δεν ξέρει, πάντως, τί θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button