ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός: Κολλημένες με τη νίκη!

Είναι αλήθεια πώς η ομάδα χάντμπολ κοριτσιών του Ολυμπιακού, στην πρώτη της συμμετοχή στην Α2 Γυναικών, τα έχει πάει περίφημα. Διότι οι «ερυθρόλευκες» έχουν κατακτήσει ήδη τη δεύτερη θέση. Ακόμα έχουν κάνει εξαιρετική πορεία με 17 νίκες σε 19 ματς. Μιας και το μεσημέρι της Κυριακής νίκησαν, στο «μπαλόνι» του ΣΕΦ, 35-17 τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Ολυμπιακός: Κολλημένες με τη νίκη!

Μια νίκη ακόμα για τον Ολυμπιακό

Καταρχάς οι «ερυθρόλευκες» επέβαλαν το ρυθμό του. Έτσι, μετά από περίπου 8 λεπτά στο ματς προηγήθηκαν 4-0. Για να βρεθούν στα σταδιακά στο +5, 9-4. Αλλά και στο +7, 13-6. Επιπλέον, στο φινάλε του πρώτου μέρους έκαναν σερί 3-0, για το 19-8 του ημιχρόνου. Ύστερα, στο δεύτερο, πάτησαν… γκάζι. Για να κάνει το «τρέξουν» ένα ακόμα σερί και το 20-9 να γίνει 27-9 που ήταν η μεγαλύτερη διαφορά, ως εκείνο το σημείο. Αν και ο Ολυμπιακός Κερατσινίου μείωσε σε 30-15, στο τέλος η διαφορά μεγάλωσε. Για να επικρατήσει τελικά ο Θρύλος με 35-17. Ολυμπιακός: Κολλημένες με τη νίκη!

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 5-2, 7-2, 13-6, 16-7, 19-8 (ημιχ.) 23-9, 25-9, 27-9, 29-13, 31-15, 35-17.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Ανδριώτη, Μάρθα Αθανασιάδη 2, Πασχαλούδη 2, Ωρολογά 12, Μητσάκου, Τεμπέλη, Σιτζάκη 7, Ρέμμα 5, Ριζογιάννη 2, Σελημάι, Ταμβακίδη 3, Μπονέλη 2, Χαρχαλάκη, Σκουτέρη, Μαρία Αθανασιάδη, Νομικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Ευστράτιος Κοτελίδας): Τρικόρη, Κωστοπούλου 2, Σακκά, Πρεβόλη 3, Πρέκα, Συρίγου 1, Κεμερλή, Γεωργιτζόγλου 2, Κολγκέκα, Ξανθοπούλου 3, Δοντά, Κοσιφίδου, Σακελλαρίου, Πόγκα, Γκορτσοπούλου 6.

  • Διαιτητές: Δρακόπουλος – Μανδαράκας, Δίλεπτα: 2-5, Πέναλτι: 1/4-2/4.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button