Ολυμπιακός: Έμεινε η Ντι Ιούλιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η χάραξη του σχεδιασμού για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό σε όλα τα τμήματα με φόντο την επόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.
Οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν με ιδιαίτερη συνέπεια να διευθετούν τις εκκρεμότητες που αφορούν την διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού όλων των ομάδων, ευελπιστώντας ν παρουσιαστούν ακόμη πιο δυνατοί, ανταγωνιστικοί και πανέτοιμοι να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους την καινούρια σεζόν.
Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η τρεμπλούχος ομάδα βόλεϊ Γυναικών. Με τους Πειραιώτες να ανανεώνουν την συνεργασία τους με την Ιταλίδα πασαδόρο Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο. Η Ιταλίδα πασαδόρος υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, μονοετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο: «Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω τη συνεργασία μου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, θα είναι μια ακόμη σεζόν γεμάτη ευκαιρίες, για να εξελιχθώ και να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία με τον σύλλογο».