Ολυμπιακός: Δυναμώνει στη ρακέτα με Πεντάντε

Κοντά στην απόκτηση της 26χρονης Ισπανίδας σέντερ φέρονται να είναι οι «ερυθρόλευκοι»
Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, όσον αφορά τη χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού του σε όλα του τα τμήματα.
Με τους «ερυθρόλευκους» να επισπεύδουν τις διαδικασίες για την ποιοτική αναβάθμιση του έμψυχου υλικού του.
Με την ομάδα μπάσκετ Γυναικών να είναι στην επικαιρότητα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πειραϊκή ομάδα φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή της 26χρονης Ισπανίδας σέντερ, Λόλα Πεντάντε.
Πρόκειται διεθνή παίκτρια με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, προϊόν της Ακαδημίας της Γκραν Κανάρια. Έχει αγωνιστεί στο NCAA με το Πανεπιστήμιο της Γιούτα, αλλά και του Μαϊάμι, από το 2018 ως το 2023.
Στη συνέχεια εντάχθηκε στη Μπαρτσελόνα (2023-24), όπου και έκανε 30 συμμετοχές με 8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ, ανά ματς. Την περασμένη σεζόν έπαιξε για την Σαν Σεμπαστιάν (30 ματς, 10,1 πόντοι, 5,5 ριμπάουντ) και φέτος στο Μεξικό και την Φουέρθα Ρέχια ντε Μοντερέι (21 ματς, 8,4 πόντοι, 5,3 ριμπάουντ).





