ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ολυμπιακός, 93 χρόνια ένδοξης ιστορίας»

Το μήνυμά του για την συμπλήρωση 93 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού έστειλε ο  Πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννη Μώραλης.

 

Ο Ολυμπιακός και εκατομμύρια πιστοί του οπαδοί γιορτάζουν σήμερα (10/3) την επέτειο 93 ετών από την ίδρυσή του

Με αφορμή την συμπλήρωση 93 ετών από τη ίδρυση του κορυφαίου συλλόγου της χώρα,ς ο Πρόεδρος της ΠΑΕ και Δήμαρχος Περιαιά Γιάννςη Μώραλης έσπευσε να δώσι το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα

Πιο αναλυτικά ο κ. Μώραλης τόνισε:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός μας κλείνει 93 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας, με διεθνή παρουσία και διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας και του Πειραιά στο εξωτερικό. Με έντονη κοινωνική δράση προσφέρει καθημερινά σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ενισχύει διαρκώς την πόλη μας με έργα και παρέχει υποστήριξη σε εκδηλώσεις για τα παιδιά μας. Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού γαλουχούν εκατοντάδες παιδιά με τα ιδεώδη του αθλητισμού και αποτελούν το μεγαλύτερο φυτώριο αθλητών και πρωταθλητών της χώρας μας. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας! Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη. Χρόνια πολλά στο Ολυμπιακό μας»!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button