Ολυμπιακός: 23 «ερυθρόλευκοι» στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πράγματι, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του 2024 είναι προ των πυλών. Μιας και απόψε θα γίνει η τελετή έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων. Για την ακρίβεια στην Πόλη του Φωτός. Ωστόσο, ο Θρύλος έχει μεγάλη εκπροσώπηση στο Παρίσι. Κατά συνέπεια, το γεγονός αυτό οδήγησε στο αφιέρωμα για λογαριασμό της EMCA. Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών Συλλόγων στάθηκε στην τεράστια εκπροσώπηση του Θρύλου σε ό,τι αφορά την αποστολή της Ελλάδας στους Αγώνες. Ολυμπιακός: 23 «ερυθρόλευκοι» στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η αναφορά στον Ολυμπιακό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Αξίζει να σημειωθεί πώς ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο έχει 23 εκπροσώπους στο Παρίσι 2024. Επιπρόσθετα, εκπροσώπηση σε πολλά αθλήματα. Καταρχάς στο μπάσκετ με Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και Γουόκαπ. Ακόμα στο πόλο Ανδρών και πόλο Γυναικών. Για την ακρίβεια με τους Ζερδεβά, Γενηδουνιά, Φουντούλη, Παπαναστασίου, Γκίλλα, Νικολαΐδη. Όπως και με τις Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Ξενάκη, Ελευθεριάδου, Χυδηριώτη, Σταματοπούλου και Μυριοκεφαλιτάκη. Επίσης, στην κολύμβηση με τους Χρήστου, Μπίλα, Παπαστάμο, Μπολάνο και Ντούμα, αλλά και τον Εμμανουήλ Καραλή στο Στίβο.
Έτσι αυτή η μεγάλη εκπροσώπηση από τον Ολυμπιακό στους Αγώνες στο Παρίσι 2024 υποδεικνύει τη μεγάλη συνδρομή του Θρύλου. Δηλαδή τόσο στον ελληνικό αθλητισμό όσο και στην καλλιέργεια ταλέντων. Εξάλλου, ο Θρύλος είναι ένας πολυαθλητικός σύλλογος που πρωταγωνιστεί παντού! Ακόμα η EMCA εξέφρασε την περηφάνειά της για τον Ολυμπιακό, έναν εκ των ιδρυτικών μελών-συλλόγων της! Επιπρόσθετα ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους «ερυθρόλευκους» αθλητές και αθλήτριες. Ολυμπιακός: 23 «ερυθρόλευκοι» στους Ολυμπιακούς Αγώνες.