ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακέ μαζί σου για την δόξα την τιμή σου…

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Ένα τμήμα που αξίζει τα καλύτερα, προσβλέπει στα καλύτερα, οργανώθηκε με όραμα και πίστη για την κατάκτηση της κορυφής, είτε αυτή είναι ελληνική είτε είναι ευρωπαϊκή.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αφού τα κορίτσια του βόλεϊ κυριαρχούν και μάλιστα προσφέροντας στους θεατές βόλεϊ αξιώσεων. Κάποτε όμως, λένε, έρχεται η ώρα και για το βήμα παραπάνω. Αυτό το βήμα παραπάνω έγινε με την είσοδο των κοριτσιών στα ημιτελικά. Από κει και πάνω ότι επιτευχθεί θα είναι η κατάκτηση του ονείρου.

Και λέμε ονείρου γιατί ο στόχος είναι να ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια ένα ένα με αργά και σταθερά βήματα. Μέχρις εδώ, έχουν γίνει όλα σωστά και όμορφα. Για αυτό, σε αυτό το επίπεδο λέμε ότι όλα είναι πιθανά. Και όπως τραγουδούν και οι φίλαθλοι “για αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό”. Είναι το μεγάλο όνειρο που ξεκίνησε ως ένα μεγάλο όραμα της διοίκησης όταν μπήκε μπροστά για να φέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Για αυτό το λόγο, μόνο λίγο δεν είναι αν αναλογιστεί κανείς τι έχουν πετύχει τα κορίτσια ως σήμερα. Και αυτό συνεπάγεται τον μεγάλο στόχο να βρεθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του CEV Challenge Cup.

Και ο κόσμος θα είναι εκεί, για να μεταφέρει στα κορίτσια το πάθος του, την δίψα του για τίτλους προκειμένου το όνομα του Ολυμπιακού να φτάνει όλο και πιο ψηλά στην Ευρώπη. Το “Μελίνα Μερκούρη” θα είναι στον “αέρα” όπως γράψαμε και χθες για αυτό το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στην Γενισέι Κρασνιογιάρσκ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των ημιτελικών. H ομάδα έστειλε το μήνυμά της στον κόσμο κι αυτός το έχει λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν του.

Η απάντηση αύριο στο γήπεδο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button