Ολυμπιακός: Στο… κάδρο η Τζούρκα

Είναι αλήθεια ότι η σεζόν τελείωσε με τον Θρύλο να χάνει το πρωτάθλημα, στη σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη. Βέβαια, η διαιτησία ήταν καθοριστικός παράγοντας για να πάει το πρωτάθλημα στα χέρια των παικτριών του ΝΟΒ. Ωστόσο στον Πειραιά κοιτάζουν ήδη την επόμενη ημέρα. Επιπλέον, είναι σίγουρο πώς τη νέα σεζόν θα δούμε καλύτερο Θρύλο. Καθώς το περασμένο καλοκαίρι άλλαξε αρκετά το ρόστερ. Ωστόσο τη σεζόν 2025/26 θα υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά και περισσότερες λύσεις. Ειδικότερα, θα γίνουν κινήσεις και στη θέση της τερματοφύλακα. Ολυμπιακός: Στο… κάδρο η Τζούρκα.
Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση της Τζούρκα!
Λοιπόν ένα από τα ονόματα που έχουν οι «ερυθρόλευκες» στην… ατζέντα του είναι της Αλεξία Τζούρκα. Δηλαδή την Ελληνίδα γκολκίπερ που έγινε διεθνής φέτος, σε ηλικία 27 ετών. Ειδικότερα ο Χάρης Παυλίδης την εμπιστεύτηκε στο Final-8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην Τσενγκντού. Βέβαια η πρώτη της κλήση ήταν τον περασμένη Ιανουάριο για το τουρνουά στην Αλεξανδρούπολη. Αξίζει να σημειωθεί πώς στο τουρνουά της Κίνας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και βοήθησε για να κατακτήσει η Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο.
Πιο συγκεκριμένα η γκολκίπερ του Εθνικού δικαίωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Επιπλέον, κλήθηκε να αντικαταστήσει την Ελένη Σωτηρέλη στην ομάδα του Πειραιά και τα πήγε αρκετά καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Redaroume, η 27χρονη τερματοφύλακας είναι στο… κάδρο του Θρύλου. Δηλαδή είναι μια από τις περιπτώσεις των παικτριών από το ελληνικό πρωτάθλημα που «τσεκάρουν» οι «ερυθρόλευκες». Ολυμπιακός: Στο… κάδρο η Τζούρκα.