Ολυμπιακός: Πρώτος στη Volley League Γυναικών

Όπως είχαμε αναφέρει στο Redaroume από το μεσημέρι της Κυριακής, το ματς στο κλειστό του Μετς ενδιέφερε τις “ερυθρόλευκες”. Καταρχάς γιατί ήθελαν να δουν τον Παναθηναϊκό ενόψει του Super Cup της Τετάρτης. Αλλά και γιατί το αποτέλεσμα του ματς ανάμεσα στις “πράσινες” και τον ΠΑΟΚ είχε σημασία για το πρωτάθλημα. Ειδικά αν νικούσε ο ΠΑΟ. Δηλαδή ό,τι συνέβη τελικά. Γιατί αυτό το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό για τον Θρύλο. Ολυμπιακός: Πρώτος στη Volley League Γυναικών.
Ο Ολυμπιακός και η “μοναξιά” της πρώτης θέσης
Επομένως, οι δύο εκτός έδρας του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό από τη Θέτιδα Βούλας και τον Παναθηναϊκό άλλαξε τα δεδομένα. Καθώς στο διάστημα αυτό, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου έχει μόνο νίκες με “καθαρά” τρίποντα. Έτσι, αυτός ο συνδυασμός οδήγησε τις “ερυθρόλευκες” στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος των Γυναικών.
Για την ακρίβεια είναι στο +2 από τον Δικέφαλο του Βορρά (σ.σ.: 27 με 25), όπως και στο +7 από τις “πράσινες” (20β.) μετά από 10 αγωνιστικές. Άρα θα πάνε με άλλο… αέρα στο ματς της Τετάρτης (18/12, 19:00). Δηλαδή στο Super Cup με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Όπου στόχος είναι ο πρώτος τίτλος του τμήματος, στην ιστορική σεζόν 2024-25 των 100 ετών του συλλόγου. Ολυμπιακός: Πρώτος στη Volley League Γυναικών.