Ολυμπιακός ONEX: Η πρώτη «μάχη» [pics]

Πράγματι, η ώρα για την έναρξη της σεζόν έφτασε για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Καθώς το βράδυ της Τρίτης θα μπουν στα προκριματικά του φετινού Champions League. Πιο συγκεκριμένα, με το πρώτο ματς να είναι εκτός έδρας, στη Βόρεια Μακεδονία. Ολυμπιακός ONEX: Η πρώτη «μάχη».
Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού ONEX
Κατά συνέπεια, το ευρωπαϊκό της ταξίδι στην ιστορική σεζόν 2024-25 των 100 χρόνων, αρχίζει αύριο. Διότι η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ θα αντιμετωπίσει τη Στρούμιτσα (20:00, COSMOTE SPORT 6 HD). Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Θρύλος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο δεύτερο προκριματικό γύρο του CEV Champions League. Ωστόσο για να γίνει αυτό πραγματικότητα, οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστεί να κάνουν καλή εμφάνιση. Έτσι θα γίνει πιο εύκολο το… έργο της, για το δεύτερο ματς στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».
Λοιπόν, η αποστολή έφτασε τις πρώτες απογευματινές ώρες στη Στρούμιτσα. Ακολούθως οι παίκτες του Ολυμπιακού ONEX ξεκουράστηκαν. Μετά έκαναν προπόνηση στο γήπεδο της αντιπάλου τους. Μιας και ο Αντρέα Γκαρντίνι και οι παίκτες του θέλησαν να πάρουν μια πρώτη «γεύση» από το γήπεδο που θα γίνει αύριο ο αγώνας. Συνεπώς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρώτη, επίσημη αναμέτρηση της σεζόν. Επιπλέον, το πρωί της Τρίτης θα γίνει ένα χαλάρωμα. Ολυμπιακός ONEX: Η πρώτη «μάχη».