ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Μεγάλο πλήγμα με Νικολαΐδη

Η ατυχία «χτύπησε» για δεύτερη φορά, μέσα σε μικρό διάστημα, τον Ολυμπιακό. Μιας και μετά τον Δερβίση, ένας ακόμα διεθνής πολίστας του Θρύλου έπαθε σοβαρό τραυματισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας φουνταριστός. Για την ακρίβεια, η απουσία του είναι καθοριστική. Διότι χωρίς έναν φουνταριστό η προσπάθεια για πρόκριση στο Final-4 του Champions League θα δυσκολέψει. Ολυμπιακός: Μεγάλο πλήγμα με Νικολαΐδη.

Πλήγμα στον Ολυμπιακό με Νικολαΐδη

Ωστόσο σήμερα (σ.σ.: Παρασκευή) ο Δημήτρης Νικολαΐδης πέρασε την… πόρτα του χειρουργείου. Μετά το σοβαρό τραυματισμό που έπαθε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα. Πιο συγκεκριμένα, έκανε εγχείρηση αποκατάστασης ωλένιου συνδέσμου στο δεξί αντίχειρα. Ειδικότερα από τον γιατρό του Θρύλου, Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο χρόνος της αποθεραπείας του θα είναι 2,5-3 μήνες. Δηλαδή στο πιο σημαντικό διάστημα της σεζόν.

Άλλη μια σεζόν που ο Ολυμπιακός θα μείνει με έναν φουνταριστό στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Όμως, ο διεθνής πολίστας θα κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το Final-4 του Champions League (5-7 Ιουνίου). Αν περάσει εκεί ο Θρύλος και δώσει το «παρών». Βέβαια ίσως προλάβει να είναι έτοιμος για τα δύο τελευταία ματς της δεύτερης φάσης των ομίλων. Μιας και τα ματς αυτά είναι τον Μάιο. Ολυμπιακός: Μεγάλο πλήγμα με Νικολαΐδη.

  • Σε ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αναφέρθηκε στον τραυματισμό και το χειρουργείο του Νικολαΐδη. Επίσης, στο φινάλε της γράφει πώς: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη. «Σιδερένιος», γρήγορα κοντά μας!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button