Ολυμπιακός: Με τον ΠΑΣ στο ΣΕΦ

Αξίζει να σημειωθεί πώς το βράδυ της Τετάρτης τελείωσε το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα Γυναικών. Κατά συνέπεια, τώρα οι «ερυθρόλευκες» πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Ωστόσο έχουν λίγες ημέρες ως το πρώτο ματς με την ουγγρική Πεκς, για τους «32» του Γιούροκαπ. Κατά συνέπεια, αυτό το διάστημα θα ρίξουν το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, αύριο το μεσημέρι υπάρχει ματς πρωταθλήματος στην αίθουσα 5. Ολυμπιακός: Με τον ΠΑΣ στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις. Μιας και το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) έχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αίθουσα 5, για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Λοιπόν, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχουν στην έδρα τους, εντός συνόρων. Αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην έδρα του Αμύντα (4/12, 20:30). Ολυμπιακός: Με τον ΠΑΣ στο ΣΕΦ.
- Η αναμέτρηση στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί από MEGA Play, megatv.com και in.gr. Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
Οι δηλώσεις της Μέριτ Χέμπε
«Ανυπομονούμε για ένα ακόμα καλό ματς στην έδρα μας. Μετά τα τελευταία που ήταν εκτός έδρας. Αυτή είναι μια άλλη ευκαιρία για εμάς… Ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα και να συνεχίσουμε νικηφόρα στο ελληνικό πρωτάθλημα».