ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός Κ17: Για το Back2Back

Λοιπόν, το περασμένο Σάββατο η ομάδα Εφήβων του Θρύλου νίκησε 1-0 στις καθυστερήσεις τον Παναθηναϊκό. Έτσι πέρασε στον τελικό του Final-4 που διεξάγεται στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας. Αλλά η δουλειά δεν τελείωσε ακόμα. Διότι το απόγευμα της Τρίτης (17:00) υπάρχει ο τελικός κόντρα στον. Για την ακρίβεια, ο Θρύλος θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Δηλαδή να παραμείνει στην κορυφή. Ολυμπιακός Κ17: Για το Back2Back.

Ο Ολυμπιακός θέλει το Back2Back πρωτάθλημα!

Αξίζει να σημειωθεί πώς για άλλη μια χρονιά, το ζευγάρι του τελικού είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, κανείς δεν έχει ξεχάσει τον απίστευτο περσινό τελικό μεταξύ τους. Όταν ο Θρύλος νίκησε 5-4 τον Δικέφαλο του Βορρά στο Πανθεσσαλικό! Εξάλλου, είναι η 6η φορά στις τελευταίες 9 σεζόν που οι δύο ομάδες αποτελούν το ζευγάρι του τελικού! Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τους τίτλους το 2015, το 2019 και το 2023, ενώ ο ΠΑΟΚ, το 2020 και το 2022.

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως στόχο το όγδοο (8ο) πρωτάθλημά τους στα Κ17. Διότι είναι με μεγάλη διαφορά η πολυνίκης ομάδα στους Εφήβους. Επιπρόσθετα, αυτό θα επιδιώξει να συνεχίσει και την Τρίτη το απόγευμα (17:00). Πιο συγκεκριμένα στο φετινό τελικό, στο γήπεδο της Λαμίας. Επίσης έχουν ήδη ένα ματς φέτος, στον τελικό της Α’ φάσης. Όταν ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 2-1 το Θρύλο, στο ματς που έγινε στο Αγρίνιο. Ολυμπιακός Κ17: Για το Back2Back

Σχετικά Άρθρα

Back to top button