ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός Κ15: Πρωτιά με 4άρα

Πράγματι, η κορυφή στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League ανήκει στον Ολυμπιακό. Μιας και ο Θρύλος πήρε ένα ακόμα τρίποντο. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας νίκησαν 4-0 το Βόλο στο εξ’ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής. Έτσι προσπέρασαν τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Παίδων. Ολυμπιακός Κ15: Πρωτιά με 4άρα.

Έριξε 4άρα στο Βόλο

Καταρχάς, το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» του Τάσου Πάντου ήταν κομβικό για τη συνέχεια. Διότι στο 10′ ο Ανυφαντής βρήκε τον Σπυράκο που ευστόχησε με διαγώνιο σουτ (1-0). Ακόμα στο 15′ ο Μούχαλης είδε την κεφαλιά του να περνά δίπλα από την εστία του Τζατζάκη! Αλλά στο 25′ ήρθε το 2-0. Όταν ο Θρύλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρκολέφα από τον Πατακιούτα με τον ίδιο να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα». Ακολούθως, στο δεύτερο μέρος, ο Κοτρομάγιας βρήκε δίχτυα στο 51′ μετά το γύρισμα του Ανυφαντή. Επιπλέον, στο 62′ αξιοποίησε το γύρισμα του Ιωαννίδη και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ολυμπιακός Κ15: Πρωτιά με 4άρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 (Τάσος Πάντος): Πετρίδης, Κώτσης (57′ Σεφερλής), Ανυφαντής, Κόλτσα, Δημόπουλος, Αθανασίου, Κοτρομαγιάς (52′ Ζενελάι), Λάμπρου, Σπυράκος (57′ Ιωαννίδης), Μούχαλης (65′ Ντόκα), Μαρκολέφας (52′ Καψιώτης).

ΒΟΛΟΣ Κ15 (Κωνσταντίνος Τσουρίκας): Τζατζάκης, Σίντος, Γεωργακούδης, Πατακιούτας (41′ Μπαγλατζής), Γιαννούδης, Γκουγκούλιας (58′ Πάτρας), Σπηλιόπουλος (76′ Ρόμποτος), Γιακτίδης (76′ Τσουκαλάς), Καλλιώρας (78′ Πανταζής), Αβραμίδης, Ντόι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button