ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός Europa League: Το πρόγραμμα με Λιόν

Είναι αλήθεια πώς η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο φινάλε της. Για την έναρξη του φετινού, ευρωπαϊκού ταξιδιού του πρωταθλητή του Conference League. Καθώς ο Ολυμπιακός αρχίζει τα ματς του για την League Phase του Europa League, το βράδυ της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα από τη Γαλλία και το «Groupama Stadium». Ολυμπιακός Europa League: Το πρόγραμμα με Λιόν.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ενόψει Λιόν

Λοιπόν, η αποστολή αναχωρεί το πρωί με πτήση τσάρτερ για τη Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, θα «πετάξει» στις 11:15 για τη Λιόν. Επιπλέον, αργά το απόγευμα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο. Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, σε αυτή θα δώσουν το «παρών» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μαζί με τον Σαντιάγκο Έσε. Ακολούθως η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» για το αυριανό ματς. Για την ακρίβεια στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της πρεμιέρας της League Phase του Europa League, το βράδυ της Πέμπτης (22:00). Ολυμπιακός Europa League: Το πρόγραμμα με Λιόν.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

  • 11:15 Αναχώρηση της αποστολής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τη Γαλλία με πτήση τσάρτερ
  • 16:15 Συνέντευξη Τύπου της Λιόν
  • 17:45 Προπόνηση της Λιόν
  • 19:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο «Groupama Stadium». Σε αυτή θα μιλήσουν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Σαντιάγκο Έσε
  • 20:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο «Groupama Stadium»

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

  • 22:00 Λιόν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button