ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Επιβλητικές οι Κορασίδες

Είναι αλήθεια πώς οι «ερυθρόλευκες» έκαναν τη δουλειά τους. Γιατί πέτυχαν το «2 στα 2» στον Γ’ προημιτελικό όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18. Έτσι έχουν κάνει το πρώτο βήμα για να περάσουν στην τελική 8άδα. Ώστε να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, με φόντο την πρόκριση στο Final-4. Μέσα σε μία ώρα και επτά λεπτά, επικράτησαν με 3-0 σετ της Ροδίων Άθλησις. Ολυμπιακός: Επιβλητικές οι Κορασίδες.

Οι Κορασίδες του Ολυμπιακού έπαιξαν κυριαρχικό βόλεϊ

Ειδικότερα το ματς ήταν από την αρχή στα μέτρα του Θρύλου. Διότι σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα, χθες κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας, σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε σοβαρά! Δηλαδή δεν μπήκε νωθρά. Το αποτέλεσμα ήταν η εντυπωσιακή εκκίνηση στο ματς με προβάδισμα 12-0, αλλά και 19-1. Το αποτέλεσμα ήταν το 1-0 με 25-9 σε 22 λεπτά. Στη συνέχεια, στο δεύτερο σετ οι «ερυθρόλευκες» είχαν ξανά τον έλεγχο.

Όμως από το 11-6 έκαναν σερί 9-0, για το 20-6, πριν πάρουν το σετ με 25-9 σε 19 λεπτά. Ύστερα, το τρίτο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό. Μιας και η ομάδα από τη Ρόδο ισοφάρισε 6-6. Όμως ο Θρύλος προηγήθηκε 10-6, αλλά οι φιλοξενούμενες πλησίασαν στο 11-10. Με τις κοπέλες του Ολυμπιακού να ξεφεύγουν με 19-13 και να φτάνουν στο 3-0 σετ, σε 26 λεπτά, με 25-16. Ολυμπιακός: Επιβλητικές οι Κορασίδες.

Τα σετ 3-0 σε 1.07: 25-9, 25-9, 25-16.

Η διακύμανση

  • 1ο σετ: 8-0, 16-1, 21-6, 25-9
  • 2ο σετ: 8-3, 16-6, 21-7, 25-9
  • 3ο σετ: 8-6, 16-12, 21-14, 25-16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σπύρος Σαραντίτης): Καραγιάννη, Δημητρίου, Θανέλλα, Τριαντοπούλου, Ζαφειρίου, Δαγιακίδη / Τερτζάκη (λ.), Τσακιροπούλου, Τζαβάρα, Ασημομύτη, Τελεμανάκη, Παρμακέ, Παπαδοπούλου, Σουσούνη (λ.).

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Αρβανίτης): Καλημεράκη, Γενημανώλη, Μαύρου, Λυκοπάντη, Μαλλέ, Χατζησταυρίδη/ Τζατζάκη (λ), Ευθυμίου, Κρόκου, Βυρίνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button