ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολοταχώς sold out στο Ρέντη

Κάτι περισσότερο από δύο 24ωρα έχουν μείνει ως το πρώτο σερβίς στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup. Ωστόσο η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλη. Επιπλέον, είναι σίγουρο πώς το ματς της Τρίτης θα γίνει σε ένα κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη». Ολοταχώς sold out στο Ρέντη!

Θέμα… ωρών το sold out

Όπως προαναφέραμε, το κλειστό του Ρέντη θα είναι κατάμεστο. Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλη. Κάτι που σημαίνει πώς είναι δεδομένο το sold out, στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Επομένως δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο «Μελίνα Μερκούρη», το βράδυ της Τρίτης. Η ζήτηση των εισιτηρίων τις προηγούμενες ημέρες ήταν μεγάλη. Το αποτέλεσμα ήταν από τα 1.800 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν, τα 1.400 να έχουν ήδη πουληθεί. Άρα απομένουν μόλις 400 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Θρύλου. Ολοταχώς sold out στο Ρέντη!

Τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια»

Έτσι, τα 400 εισιτήρια που έχουν μείνει ακόμη αδιάθετα, θα είναι από αύριο το πρωί προς πώληση. Πιο συγκεκριμένα, η διάθεση τους θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα το πρωί στις 10:00. Ειδικότερα, από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων που βρίσκεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Γι’ αυτό θα παραμείνει ανοικτό ως τις 18:00. Αν βέβαια εξαντληθούν νωρίτερα τα «μαγικά χαρτάκια», θα υπάρξει νέα ενημέρωση από την πλευρά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί πώς οι τιμές των εισιτηρίων που έχουν απομείνει, είναι 10€ και 20€. Επιπλέον υπάρχουν και κάποια ελάχιστα στα Court Seats (30€ δεύτερη σειρά και 50€ πρώτη σειρά). Ολοταχώς sold out στο Ρέντη!

  • Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους του Θρύλου. Ωστόσο ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button