ΜΠΑΣΚΕΤ

«Όλοι στον Ολυμπιακό με βοήθησαν να βελτιωθώ και τους ευχαριστώ!»

Ο Σάσα Βεζένκοφ ευχαρίστησε δημόσια τον Οργανισμό του Ολυμπιακού για την διαρκή αγωνιστική του εξέλιξη με αφορμή την ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη της Βουλγαρίας.

 

Τελειωμό δεν έχουν οι προσωπικές διακρίσεις για τον Σάσα Βεζένκοφ. Μετά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Eυρωλίγκα για τον μήνα Νοέμβριο ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού κέρδισε μία ακόμη σπουδαία προσωπική διάκριση. Αυτή του κορυφαίο αθλητή στην Βουλγαρία.

Και ευχαρίστησε όλους στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι τον βοήθησαν να βελτιωθεί. «Έχω κάποιες ενοχλήσεις, αλλά είμαι καλά. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για το επόμενο ματς. Ευχαριστώ πολύ όλους τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση για μένα. Γι’ αυτό, πιστεύω ότι η αναγνώριση αυτή θα μου δώσει περισσότερο κίνητρο για να δουλέψω πιο σκληρά.

Θέλω να δείξω ακόμη περισσότερα, να αποδείξω ότι δεν αξίζω το βραβείο μόνο για φέτος. Το βραβείο αυτό μου δίνει το κίνητρο για να δουλέψω και πιο σκληρά για το μπάσκετ της Βουλγαρίας, ώστε να κάνω περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, που με βοήθησαν να βελτιωθώ και να κερδίσω το βραβείο. Αποτελεί τιμή για μένα γιατί μετά από πολλά χρόνια έγινα μόλις ο δεύτερος αθλητής μπάσκετ που κερδίζει αυτό το βραβείο, μετά την πρώτη, Βάνια Βοϊνόβα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button