ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Όλοι Κάρτα Μέλους!

Ξεκινάει την Τρίτη (1/6) η διάθεση της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Η ώρα της στήριξης και της ανιδιοτελούς προσφοράς του κόσμου του Ολυμπιακού προς τον σύλλογο, το σύμβολό του και την ομάδα που αγαπάει παθολογικά έφτασε.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός από αύριο Τρίτη 1η Ιουνίου τίθεται σε κυκλοφορία η κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για την σεζόν 2021-22.

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που τόσα χρόνια τώρα μας κάνει υπερήφανους με το σάρωμα των εγχώριων, αλλά και ευρωπαϊκών τίτλων! Σε καιρούς δύσκολους από υγειονομικής αλλά περισσότερο από οικονομικής άποψης.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει ως μικρό δείγμα αναγνώρισης και στήριξης σε αυτό που λατρέυει, να το στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του, ώστε ο Θρύλος των γηπέδων να γίνει ακόμη πιο ισχυρός. ΠΑΝΤΟΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι την Τρίτη 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2021-2022.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!
ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου

– Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

– Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button