ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα ανοικτά για την έδρα του τελικού!

Τη Δευτέρα το πρωί σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής, όπου θα παρθούν αποφάσεις.

Στον… αέρα είναι και πάλι η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μεσημέρι του Σαββάτου, με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, έγινε γνωστό πώς τη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα γίνει νέα σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για να ενημερωθεί σχετικά με την απόφαση να δοθεί υ συγκατάθεση και το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 26/7 να διεξαχθεί στη Ριζούπολη.

Θυμίζουμε πώς η Αστυνομία δεν τέλεσε την πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας την περασμένη Πέμπτη για να κάνει έλεγχο, αλλά έχει προγραμματίσει νέα για την προσεχή Δευτέρα. Βέβαια, μετά την τελευταία εξέλιξη και την κίνηση της Περιφέρειας, όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ακόμα και να αλλάξει, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού, η έδρα του ματς.

Η ανακοίνωση από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής αναφέρει: «Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κάλεσε τη Δευτέρα το πρωί, 20 Ιουλίου, στο γραφείο του τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα κριτήρια και τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκαν, για να δώσουν τη συγκατάθεση τους για να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Με δεδομένο ότι η συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων δόθηκε χωρίς να έχει υπάρξει προηγουμένως ενημέρωση της διοίκησης της Περιφέρειας, αλλά και το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για την καταλληλότητα του γηπέδου, μετά μάλιστα από την αναβολή που δόθηκε από πλευράς Αστυνομίας στην προγραμματισμένη συνάντηση σχετικά με την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη συνάντηση της Δευτέρας στην Περιφέρεια θα τεθούν όλα τα δεδομένα και θα ληφθούν αποφάσεις, που στόχο έχουν τη διαφύλαξη του κύρους της Περιφέρειας Αττικής και την ασφαλή για όλους διεξαγωγή του τελικού».

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

“Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κάλεσε τη Δευτέρα το πρωί, 20 Ιουλίου, στο γραφείο του τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα κριτήρια και τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκαν, για να δώσουν τη συγκατάθεση τους για να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Με δεδομένο ότι η συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων δόθηκε χωρίς να έχει υπάρξει προηγουμένως ενημέρωση της διοίκησης της Περιφέρειας , αλλά και το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για την καταλληλότητα του γηπέδου, μετά μάλιστα από την αναβολή που δόθηκε από πλευράς Αστυνομίας στην προγραμματισμένη συνάντηση σχετικά με την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη συνάντηση της Δευτέρας στην Περιφέρεια θα τεθούν όλα τα δεδομένα και θα ληφθούν αποφάσεις, που στόχο έχουν τη διαφύλαξη του κύρους της Περιφέρειας Αττικής και την ασφαλή για όλους διεξαγωγή του τελικού”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button