ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι υψωμένες γροθιές και τα γκάζια στους πανηγυρισμούς

Η πρώτη ανάμνηση όλων μας από το γήπεδο που πήγαμε για πρώτη φορά, μοιραία και αναπόφευκτα ήταν το πρωτο γκολ που είδαμε. Αυτό πιθανότατα δε θα το ξεχάσουμε σε όλη μας τη ζωή. Όλα αυτά γίνονται επειδή δε μπορούμε να θυμηθούμε επ ακριβώς ότι έχουμε ζήσει στη ζωή μας. Θυμόμαστε στιγμές. Και μια τέτοια στιγμή γεμάτη συναισθήματα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Redaroume δια χειρός του καλού συναδέλφου Παναγιώτη Μελά. Μια φωτογραφία βούτυρο στο ψωμί για λίγες γραμμές που περιγράφουν ότι ζήσαμε.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το γκολ του Φορτουνη με τη μπάλα να εχει αναπαυθεί στα δίχτυα του Χιτον και τους ποδοσφαιριστες να… γκαζώνουν για να πάνε να προλάβουν τον σκόρερ για να πανηγυρίσουν μαζί του. Παράλληλα το καρέ φτιάχνει ακόμη περισσότερο και αποκτά μεγαλύτερη ζωντάνια με τις υψωμενες γροθιές του κόσμου στον αέρα που επίσης πανηγυρίζουν.

Συγχωρήστε μας που θα το ξαναπούμε. Γνωρίζουμε όμως ότι δεν γινόμαστε κουραστικοι μιας και όλοι νιώθουμε ματς με το ματς έτσι. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Μας αρεσει ρε αδερφέ να ζούμε το κάθε γκολ της ομάδας μας όπως τη πρώτη φορά που είδαμε γκολ. Να πεταγομαστε από τις θέσεις μας και να φωνάζουμε. Κι όταν κοιτάμε τους παίκτες να τρέχουν κι αυτοί σαν παλαβοι να αγκαλιάσουν το σκόρερ και να πανηγυρίσουν με τον κόσμο, τότε συνεχίζουμε να γκαζωνουμε κι εμείς στη φωνή.

Μας αρεσει. Γουσταρουμε που το βγάζει ο νέος Ολυμπιακός αυτο το πραμα. Και θέλουμε κι άλλο!!!!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button