ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Βετεράνοι τίμησαν Υφαντή και Μώραλη [pics]

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, «συνοδευόμενο» από νοσταλγία και αναμνήσεις, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού τίμησε την ιστορία. Διότι η αποψινή εκδήλωση είχε ξεκάθαρα αυτό το στόχο. Ειδικότερα από τη στιγμή που οι βραβεύσεις αφορούσαν δύο μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας με πολυετή προσφορά στο σύλλογο. Οι Βετεράνοι τίμησαν Υφαντή και Μώραλη.

Βράβευση σε Ηλία Υφαντή και Γιάννη Μώραλη

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Θρύλου συμπλήρωσε 70 χρόνια προσφοράς στην ομάδα. Επίσης, ο Δήμαρχος Πειραιά και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, 30 χρόνια, αντίστοιχα. Επομένως είναι δύο άνθρωποι που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι, μέσα στο χρόνο, για τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιά. Εξάλλου, η παρουσία στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τόσων αστέρων του ένδοξου, θρυλικού παρελθόντος έδωσε μια λάμψη! Για την ακρίβεια και στα τιμώμενα πρόσωπα. Καθώς παρέλαβαν τα τιμητικά έπαθλα και τα μετάλλια μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί πώς χαιρετισμός απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, Γιάννης Γκαϊτατζής. Επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά Νίκος Βλαχάκος και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κελεσίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης βουλευτές, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί & κοινοτικοί σύμβουλοι, στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου. Οι Βετεράνοι τίμησαν Υφαντή και Μώραλη.

Οι δηλώσεις του Ηλία Υφαντή

Ο βετεράνος άσσος του Θρύλου, πανευτυχής, υπογράμμισε: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι η ζωή μου, τους εκτιμώ, τους λατρεύω και τους ευχαριστώ. Ο Ολυμπιακός είναι η ψυχή μου, το πνεύμα μου. Χωρίς τον Ολυμπιακό δεν περπατάω ούτε ένα μέτρο. Από 16 χρονών που αγωνίστηκα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, προσέφερα πάρα πολλά και έδωσα στον κόσμο τη χαρά να σηκώνεται  και να φωνάζει».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη

Ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε:  «Σε μια πολύ συγκινητική εκδήλωση ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μου έκανε την τιμή. Διότι με βράβευσε για τα 30 χρόνια παρουσίας μου στον Ολυμπιακό. Η βράβευση αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εμένα, γιατί με τίμησαν μαζί με τον θρυλικό Ηλία Υφαντή, ο οποίος συμπλήρωσε 70 χρόνια παρουσίας στον Σύλλογό μας. Είναι ένα μυθικό πρόσωπο για τον Ολυμπιακό, ένας τρομερός ποδοσφαιριστής, ένας αξιόλογος άνθρωπος και οικογενειάρχης, τον οποίο εκτιμώ και θαυμάζω βαθύτατα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το  φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου ήταν κατάμεστο από κόσμο, ο οποίος καταχειροκρότησε αυτήν την μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ζωντανή ιστορία της ομάδας μας.

Αναμφίβολα είναι μια σημαντική στιγμή, καθώς στον Ολυμπιακό έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και έχω προσφέρει με όλες μου τις δυνάμεις σε κάτι το οποίο αγαπώ από παιδί. Οι βετεράνοι των περασμένων δεκαετιών έπαιζαν χωρίς οικονομικές απολαβές, αλλά για το έμβλημα και την ομάδα μας, τιμώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και τον Πειραιά . Ευχαριστώ θερμά τον ιδιαίτερα δραστήριο και με μεγάλη κοινωνική  προσφορά Σύνδεσμο των Βετεράνων μας για την τιμητική αυτή διάκριση και ασφαλώς θα είμαι πάντα δίπλα τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button