ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι τελικοί του Λιγκ Καπ έρχονται…

Ημέρα των τρίτων αγώνων για τα ημιτελικά της Volley League. Καθώς τη βραδιά της 5ης Απριλίου υπάρχουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Μίλων και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Ειδικότερα και οι δύο σειρές είναι στο 2-0. Πιο συγκεκριμένα, υπέρ των «ερυθρολεύκων» και των «ασπρόμαυρων», αντίστοιχα. Αν νικήσουν ξανά, περνούν στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει αυτή η σειρά θα προηγηθεί μια άλλη. Οι τελικοί του Λιγκ Καπ έρχονται…

Το χρονοδιάγραμμα στο ανδρικό βόλεϊ

Έτσι, την Τετάρτη στις 17:00 στο Ρέντη είναι το τρίτο ματς Ολυμπιακός – Μίλων. Στη συνέχεια, στις 19:45, ακολουθεί το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Μιας και οι δύο γηπεδούχοι έχουν κάνει το 2-0, με νίκη θα περάσουν στους τελικούς. Όμως, η σειρά δεν θα ξεκινήσει άμεσα. Διότι βάσει πλάνου θα προηγηθούν οι δύο τελικοί του Λιγκ Καπ. Δηλαδή οι αγώνες του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ειδικότερα, ο πρώτος στο Ρέντη και ο δεύτερος στον Άγιο Θωμά. Έτσι αν οι ημιτελικές σειρές της Volley League ολοκληρωθούν το βράδυ της Τετάρτης, τότε οι αναμετρήσεις των δυο «αιωνίων» ακολουθούν.

Οι τελικοί του Λιγκ Καπ

Δηλαδή το Σάββατο του Λαζάρου (8/4) θα διεξαχθεί ο πρώτος στο «Μελίνα Μερκούρη» και την Μεγάλη Τετάρτη (12/4) ο δεύτερος στο Μαρούσι. Κατά συνέπεια, σε αυτή την περίπτωση η σειρά των τελικών θα εκκινήσει από την Τετάρτη του Πάσχα (19/4). Αν κάποια από τις δύο ημιτελικές σειρές της Volley League δεν τελειώσει το βράδυ της Τετάρτης, πάνε πιο πίσω οι τελικοί του πρωταθλήματος. Μιας και την Μεγάλη Εβδομάδα θα γίνει ο πρώτος τελικός του Λιγκ Καπ και την εβδομάδα του Πάσχα ο δεύτερος, αντίστοιχα. Οπότε οι τελικοί της Volley League θα εκκινήσουν είτε το Σάββατο του Πάσχα ή την Κυριακή του Θωμά. Οι τελικοί του Λιγκ Καπ έρχονται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button