ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι τελικοί του Κυπέλλου στα καλύτερα γήπεδα, αλλά όχι στην Ελλάδα! (pics)

Οι Ευρωπαίοι κάτι ξέρουν. Η ΕΠΟ αντίθετα επέλεξε αρχικά τη Ριζούπολη...

Οι Ευρωπαίοι κάτι ξέρουν. Φαίνεται στις επιλογές τους. Η ΕΠΟ αντίθετα επέλεξε αρχικά τη Ριζούπολη.

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου σηματοδότησε τη διεξαγωγή τριών ακόμα τελικών Κυπέλλου στην Ευρώπη. Στην Αγγλία, το Βέλγιο και την Πορτογαλία. Χρονικά η σειρά. Τα ματς διεξήχθησαν στο «Wembley», στο στάδιο «Roi_Baudouin» και στο στάδιο «EFAPEL» στην Κοΐμπρα, αντίστοιχα. Είχαν προηγηθεί αρκετοί ακόμα.

Στην Ιταλία, στο «Stadio Olimpico». Στη Γερμανία στο «Olympia Stadion» του Βερολίνου. Στη Γαλλία στο «Stade de France» στο Παρίσι. Στην Τουρκία πριν από λίγες μέρες στο «Ataturk Olimpiyat Stadı» της Κωνσταντινούπολης και στη Ρωσία, στην «Ekaterinburg Arena».

Για όσους δεν έχουν εικόνα για τα στάδια που επέλεξαν οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των παραπάνω χωρών, οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι απόλυτα περιγραφικές της κατάστασης. Από τα καλύτερα γήπεδα στην κάθε χώρα. Και ερχόμαστε και στην Ελλάδα, την Ελλαδίτσα μας!

Εκεί, όπου, η ΕΠΟ έγραψε ιστορία. Δεν θα αναφερθούμε αρχικά στην αναβολή του τελικού και τον ορισμό του για τις 30 Αυγούστου. Έχουν γραφτεί τόσα πολλά που δεν έχει πια νόημα να ειπωθεί κάτι παραπάνω. Ας ασχοληθούμε με την αρχική επιλογή της ΕΠΟ, το γήπεδο της Ριζούπολης που προκάλεσε όλα αυτά τα θέματα.

Είναι πραγματικά κωμικοτραγικό για μια ομοσπονδία να επιλέγει ένα γήπεδο τρίτης… διαλογής για τον τελικό. Ένα γήπεδο ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, ένα γήπεδο που δεν έχει άδεια για ευρωπαϊκά ματς. Ένα γήπεδο που δεν μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ένα ματς γιορτή για το ποδόσφαιρο σε κάθε χώρα της Ευρώπης.

Τελικά με την αναβολή επέλεξε το ΟΑΚΑ. Αλλά όρισε τον τελικό να γίνει στην εκκίνηση της σεζόν 2020-21, άλλο εάν το ματς αφορά τη σεζόν 2019-20. Βλέπετε όλες οι επιλογές των παραγόντων της ΕΠΟ έχουν… άρωμα «εξυγίανσης». Και βέβαια είναι επιλογές καθαρά αντί-Ολυμπιακές. Δείχνουν οι άνθρωποι πώς με την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα έχουν θέμα!

Δείτε ξανά τις παραπάνω φωτογραφίες με τα γήπεδα που επέλεξαν οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες Αγγλίας, Βελγίου, Πορτογαλίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Τουρκίας και Ρωσίας. Και δείτε και την αρχική επιλογή της ΕΠΟ. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πώς αυτοί που διοικούν την ΕΠΟ είναι άνθρωποι ανίκανοι για να διοικήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φαίνεται από τις επιλογές και τον τρόπο σκέψεις τους. Δυστυχώς για εκείνους, υπάρχουν πολλά παραδείγματα για συγκρίσεις και όλα είναι εις βάρος τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button