Οι “απαντήσεις” να δοθούν στο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το μεγάλο ερώτημα είναι τι πρόσωπο θα εμφανίσει η ομάδα του Μεντιλίμπαρ.
Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται για τις αλλαγές που σκέφτεται ο Βάσκος σε πρόσωπα αλλά και στο στιλ παιχνιδιού η ,ίσως πιο σωστά, στην προσέγγιση.
Το θέμα ,όμως,είναι και οι παίκτες να το δουν αλλιώς και να βγάλουν την ποιότητα τους η οποία είναι αδιαμφισβήτητη μεν, αλλά δεν έχει βγει δε .
Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες,κυρίως, έβαλαν τον εαυτό τους σε αυτή τη δύσκολη θέση και να είναι στο -5 από την ΑΕΚ.
Αγωνιζόμενοι στο Τσάμπιονς λιγκ με σπουδαίους αντιπάλους πήραν την καλύτερη θέση από τις ομάδες που διεκδικούσαν το Τσάμπιονς λιγκ και κέρδισαν με το σπαθί τους το δικαίωμα ,κατακτώντας το Πρωτάθλημα να ξαναπαίξουν στο κορυφαίο επίπεδο χωρίς καλοκαιρινά πλέι οφ και άγχη.Παράλληλα,θα είχαν και οικονομικά οφέλη.
Τώρα ,είναι με την πλάτη στον τοίχο .Και αυτό που οφείλουν να κάνουν ,άπαντες,είναι να δώσουν απαντήσεις εκεί που πρέπει..Στο γήπεδο.




