ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Οι πρώτες δηλώσεις των νταμπλούχων

Η νέα σεζόν άρχισε για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Αν και είναι αρκετά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα, σίγουρα έχει μεγάλη σημασία η άποψη των παλιών. Δηλαδή των έμπειρων παικτών του Θρύλου. Ειδικότερα αυτών με πολλές συμμετοχές, με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Βέβαια, η νέα σεζόν αρχίζει πολύ νωρίς. Οι πρώτες δηλώσεις των νταμπλούχων.

Η δήλωση του Ντίνου Γενηδουνιά

Καταρχάς, ο Έλληνας περιφερειακός τόνισε: «Σίγουρα έχουμε ενθουσιασμό για τη νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Δηλαδή με κάποια νέα πρόσωπα και νέο προπονητή, με τον οποίο οι πιο πολλοί από εμάς έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Άλλοι ως συμπαίκτες, άλλοι ως προπονητή. Βέβαια, οι στόχοι μας -όπως κάθε χρόνο- παραμένουν οι ίδιοι. Άρα είναι οι τίτλοι στην Ελλάδα και η κορυφή της Ευρώπης. Μετά από τις δυο τελευταίες σεζόν, έχουμε μια πικρία που δεν καταφέραμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Όπως τα προηγούμενα χρόνια. Επομένως πρέπει να συγκεντρωθούμε λίγο περισσότερο, φέτος, στο συγκεκριμένο κομμάτι». Οι πρώτες δηλώσεις των νταμπλούχων.

Η δήλωση του Γιώργου Δερβίση

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός τόνισε: «Ξεκινάμε την προετοιμασία μας. Ώστε να είμαστε έτοιμοι τον άλλο μήνα, που ξεκινούν οι υποχρεώσεις μας για τη νέα σεζόν. Ωστόσο νομίζω, από όλα τα παιδιά, πώς υπάρχει ανυπομονησία για τη φετινή χρονιά. Εξάλλου είναι μια χρονιά ιδιαίτερη, με περίεργο τρόπο διεξαγωγής, λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα. Αλλά πιστεύουμε όλοι μας στο πολύ καλό σύνολο που έχει ο Ολυμπιακός, για μία ακόμη χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button