ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι προτάσεις του Αλέξη Κούγια στη Λίγκα

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα. Με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να έχει ξεκάθαρες θέσεις για αυτά. Οι προτάσεις του Αλέξη Κούγια στη Λίγκα.

Οι δύο προτάσεις του Αλέξη Κούγια

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κατέθεσε αίτημα, ώστε στις συζητήσεις για την επαγγελματική διαιτησία, τη Λίγκα να μην την εκπροσωπεί μόνο ο νέος πρόεδρος. Αλλά να συσταθεί επιτροπή τριμελής ή πενταμελής. Επίσης, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο της Super League και άλλους τέσσερις συναδέλφους ή και ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, να επισκεφθούν άμεσα τον Εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως Αθηνών και ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο, Ώστε να δείξουν το άμεσο ενδιαφέρον τους για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων. Επίσης, να επισκεφθούν τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Γ. Οικονόμου. Ειδικότερα, σε εκείνον θα εκφραστούν οι απορίες για ποιο λόγο καθυστερεί η διαδικασία εδώ και έξι μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις.

Η απάντηση του Κούγια στον Κοσμά

Στην παρατήρηση του εκπροσώπου της ΑΕΚ, Γ.  Κοσμά, ότι η ομάδα του είναι υπέρ της διαλεύκανσης της υπόθεσης, αλλά πως δεν είναι ενήμερη για το οτιδήποτε, ο Αλέξης Κούγιας του απάντησε: «Τα πρόσωπα που δημοσιοποιήθηκαν με επικεφαλής έναν Σταθάκη από την Πάτρα, ο οποίος ποτέ δεν αρνήθηκε ότι τον συνέλαβαν και τα… ξέρασε όλα, έναν Ορφανίδη, είναι προσωπικοί φίλοι του Γιάννη Παπαδόπουλου, με τον οποίο συνυπάρχει κάθε μέρα ο κ. Κοσμάς.

Αν θέλει ο κ. Κοσμάς να μας βοηθήσει, να μας πει τι του έχει πει ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον πρώην συνεργάτη του στην Ηλιούπολη, τον Σταθάκη. Ήταν μαζί ο Παπαδόπουλος με τον Τσακογιάννη και τον Σταθάκη όταν έκοβαν τα δοκάρια της Ηλιούπολης και όταν πυροβολούσαν το πούλμαν του Παναιτωλικού; Να φτάνει λοιπόν ο κ. Κοσμάς έως εκεί που φτάνει ο ίσκιος του. Τον Παπαδόπουλο έχετε και θα τον λουστείτε… Με αυτόν αγοράζετε τις ΕΠΣ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button