ΠΟΛΟ

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και πήρε την πρόκριση από τον προκριματικό όμιλο της LEN Euroleague, κάνοντας παράλληλα το 3/3 εξασφαλίζοντας έτσι την πρώτη θέση.

Πλέον η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου, περιμένει να δει τον αντίπαλο που θα έχει στη φάση των “8” της διοργάνωσης, με την κλήρωση να πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο 27/01 στη Γένοβα.

Μέχρι την ώρα που γράφετε το συγκεκριμένο κείμενο, οι σίγουρες ομάδες, είναι η Ισπανική Ματαρό, η Ουγγρική Ντουναϊσβάρος, και η Ρωσική Κίνεφ Κίρισι (οι δύο ομάδες, βρίσκονται αντιμέτωπες το μεσημέρι της Κυριακής, με τη νίκητρια να βρίσκεται μέσα στις υποψήφιες αντιπάλους του Ολυμπιακού).

Βέβαια αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από όλη τη διαδικασία των πιθανών αντιπάλων, είναι το γεγονός οτι ναι μεν ο Ολυμπιακός πήρε την πρωτιά στον όμιλο, δε ωστόσο δεν έχει σίγουρα το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς και αυτό είναι θέμα της κλήρωσης.

Δηλαδή, αν κληρωθεί πρώτος, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εντός και το δεύτερο εκτός, ενώ αν κληρωθεί δεύτερος το ακριβώς ανάποδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button