ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οι παίκτες μου δεν είναι μηχανές»

Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του μοίρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμοπονταν Μπόσκαν για την σπουδαία τους νίκη επί του Φοίνικα Σύρου.

 

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι απίθανο να κερδίζει όλα τα παχνίδια με 3-0, δεδομένου ότι παίζει πάντα και ο … αντίπαλος , αναφέρθηκε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο Σέρβος προπονητής των «ερυθρόλευκων» λίγη ώρα μετάτοτέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης της Ερμούπολης, η οποία βρήκε τον Θρύλο να επικρατεί με 3-2 σετ του τοπικού Φοίνικα Σύρου, επιβράβευσε τους παίκτες του για τον χαρακτήρα νικητή που παρουσίασαν

«Παίξαμε πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ. Στη συνέχεια κάναμε λάθη στην υποδοχή και δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί. Ωστόσο θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη. Το φυσιολογικό είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να παίζεις με αυτή τη λογική. Οι παίκτες μου δεν είναι μηχανές και δεν είναι μπορείς να κερδίζεις όλα τα ματς με 3-0.  Ξέρουμε όλοι τις προσδοκίες που έχουν όλοι για την ομάδα και προχωράμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Στεφάνου: «Τίποτα δεν χαρίζεται…»

Από την πλευρά του ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου δήλωσε μετά το ματς: « Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καλό ρυθμό μέχρι τα τέλη του δεύτερου σετ τον οποίο δεν διατηρήσαμε μέχρι τέλους.  Γνωρίζουμε ότι είναι ανταγωνιστική η ομάδα της Σύρου ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο της. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε ξεχωριστά σε κάθε ματς και  σε κάθε σετ και ότι δεν χαρίζεται τίποτα, εμείς θα πρέπει να το κερδίζουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button