ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ μαζεύουν χρήματα για τους πυρόπληκτους

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ πήραν την απόφαση να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα, μαζεύοντας χρήματα στο ματς με την Ρέντινγκ.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα έκαναν το γύρο του κόσμου και οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ πήραν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν. Όπως ανακοινώθηκε, στο εντός έδρας ματς με την Ρέντινγκ θα στηθούν σε αρκετά σημεία θέσεις, όπου ο καθένας μπορεί να κάνει τη δωρεά του, ώστε το ποσό που θα συγκεντρωθεί να σταλεί στην Ελλάδα.

«Εκ μέρους όλων στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σε όσους επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Η γενναιόδωρη προσφορά του ιδιοκτήτη μας κ. Ευάγγελου Μαρινάκη ύψους 1 εκατ. ευρώ μας έδωσε το παράδειγμα. Έχουμε γεμίσει μα αιτήματα οπαδών μας για να προσφέρουμε οικονομική βοήθεια. Οι εργαζόμενοι και οι παίκτες του συλλόγου έχουν επίσης συνεισφέρει. Σε αυτό το πλαίσιο θα έχουμε σημεία στο στάδιο, όπου οι οπαδοί μας θα μπορούν να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους», ανέφερε ο πρόεδρος Νίκολας Ράνταλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button