ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Oι φοβερές επιδόσεις των νέων

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÍÅÏÉ)Μετά από 9 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα Super League K-20 ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και εκείνη που έχει τις καλύτερες επιδόσεις σε άμυνα και σε επίθεση κάτι που σημαίνει ότι δίκαια είναι πρωτοπόρος. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επίθεση ο Ολυμπιακός έχει 2,8 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι (26 σύνολο)  ενώ στην άμυνα έχει κρατήσει το μηδέν έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και μ’ όλες τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

«Σίγουρα η άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντική αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια φύση επιθετική ομάδα και μας ενδιαφέρει και η επίθεση. Το μηδέν στην άμυνα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς αλλά αυτό από μόνο του δεν μας έφτανε για να είμαστε στην κορυφή. Χρειαζόμαστε και γκολ και έχουμε πετύχει 26. Η στατιστική είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο αλλά το πιο σπουδαίο για μια ομάδα Ακαδημίας είναι η συνεχής βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν έως το τέλος της σεζόν. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και το ζητούμενο για εμάς είναι να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Αναλυτικά τα παιχνίδια της Κ-20 του Ολυμπιακού:

3η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Βέροια 2-0

4η Ηρακλής-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4

5η ΑΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

6η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 7-0

7η Πανιώνιος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

8η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-0

9η Ατρόμητος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

10η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παναθηναϊκός 5-0

12η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Κέρκυρα 3-0

Οι σκόρερ…

Οχτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων έχουν σκοράρει στα παιχνίδια της Super League K-20. Στην πρώτη θέση του πίνακα είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος ο οποίος με το τέρμα που πέτυχε την Κυριακή απέναντι στην Κέρκυρα έφτασε τα 9 γκολ ενώ ο Μάριος Βρουσάι που επίσης  σκόραρε απέναντι στους «Φαίακες» έφτασε τα 8. Ακολουθεί ο Γιώργος Μανθάτης με 4 γκολ ενώ από ένα έχουν ο Γιάννης Βάρκας, ο Βασίλης Αντωνόπουλος, ο Γιώργος Ξενιτίδης, ο Κώστας Μεγαρίτης και ο Κώστας Κηπουρός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button