ΒΟΛΕΪΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι φίλαθλοι ξανά στα γήπεδα από τις 15 Ιουλίου

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες. Ποιοι μπορούν να πάνε, σε τι ποσοστό θα επιτραπεί η παρουσία τους.

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των οπαδών στο φυσικό τους χώρο. Στο γήπεδο και στις κερκίδες. Πλησιάζει η ημέρα που θα συμβεί αυτό. Ποιά είναι; Η 15η Ιουλίου. Από εκείνη την ημέρα και μετά ο κόσμος θα μπορέσει να ξαναβρεθεί στο πλευρό της ομάδας του, σε όλα τα αθλήματα. Θα μπορέσει να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες. Να απολαύσει αυτό που του έλειψε. Το ποδόσφαιρο από κοντά, από την κερκίδα, από το γήπεδο.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν σήμερα από τον υπουργός Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υπουργό Ανάπτυξη, Άδωνη Γεωργιάδη. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, έκαναν γνωστό πώς από τις 15 Ιουλίου θα μπορούν ξανά οι φίλαθλοι να μπουν στα γήπεδα! Μια απόφαση που αφορά τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα. Συν τοις άλλοις, η μέγιστη κάλυψη θα αφορά ποσοστό 85% της χωρητικότητας του γηπέδου. Εν προκειμένω, για το «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να εκδώσει περίπου 28.000 εισιτήρια.

Ποιές, όμως, είναι οι προϋποθέσεις για να μπορέσει ένας φίλαθλος να πάει στο γήπεδο;

  • Να έχει εμβολιαστεί είτε με τις δύο δόσεις εμβολίου, είτε με μονοδοσιακό εμβόλιο.
  • Θα πρέπει να έχουν μεσολαβήσει 14 μέρες από τον τελικό εμβολιασμό του ή να έχει αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες.
  • Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική.
  • Όσον αφορά στους ανήλικους, θα μπορούν να μπαίνουν στα γήπεδα με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους.

Στην ανακοίνωσή του, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ανέφερε για την είσοδο του κόσμου και πάλι στα γήπεδα:

«Τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, πλέον, θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.
Πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.
Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button