REDΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι εκλεκτοί για Αστέρα

NoΟ Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπαρ άφησε εκτός Ντόη-Ρέτσο -Αμπι-Ελ Αραμπί,Ορτέγα και Ζελσον.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (25/2, 18:00) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί χωρίς θεατές στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (24/2), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button