ΠΟΛΟ

Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων- πρωταγωνιστών!

Δείτε πώς προσέγγισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την κατάκτηση του 25ου Κυπέλλου Ελλάδας στο κολυμβητήριο του Λιαμού απέναντι στον Απόλλωνα .

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με μία εμφάνιση ανάλογη της δυναμικής του σκόρπισε τον Απόλλωνα στο κολυμβητήριο του Λιαμού με 16-8 κατακτώντα;ς το 25ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του.
Ενα τρόπαιο ιδιαίτερο, ειδικά από την στιγμή όπου σηματοδότησε αισίως το 310 στην ιστορία του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Η πίεση ήταν σε εμάς, αφού ήμασταν το φαβορί. Σε κάθε αγώνα πρέπει αυτό να το αποδεικνύουμε. Το κάναμε πολύ καλά και στους τρεις αγώνες που δώσαμε, αυτές τις μέρες στη Βουλιαγμένη. Είδαμε και τα κορίτσια, ποτέ δεν είναι ωραίο να βλέπεις την ομάδα σου να χάνει. Ήταν ένα καλό ξύπνημα για εμάς, πριν τον αγώνα. Είναι το Κύπελλο ο θεσμός των εκπλήξεων. Και η Προ Ρέκο έχασε από τη Μπρέσια, το είδαμε και στο γυναικείο στην Ισπανία, το έχουμε πάθει και εμείς στο παρελθόν, μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Το Κύπελλο είναι από τους στόχους μας και από τους πλέον δύσκολους, αφού κρίνεται σε ένα ματς. Τα καταφέραμε περίφημα».

Γιάννης Φουντούλης:
«Η αλήθεια είναι, πως μέσα στη χρονιά, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά βγήκαμε πιο δυνατοί από αυτές. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Πάντα αποδεικνύεται ο πιο δύσκολος, αλλά το διαχειριστήκαμε πολύ καλά και πλέον, πήραμε και ώθηση για αυτά που ακολουθούν».

Μανώλης Ζερδεβάς:
«Η επιτυχία ποτέ δεν είναι εύκολη, καθώς όλες οι ομάδες θέλουν να σε κατεβάσουν από το θρόνο. Η ομάδα ήταν σοβαρή σε όλη τη διοργάνωση και έδειξε τη ποιότητα της και στα τρία παιχνίδια που έδωσε. Δίκαια τα καταφέραμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο. Έχουμε ακόμα μπροστά μας δυο στόχους, τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και το Final-4 του Champions League. Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, θέλουμε και εκεί να δείξουμε την ανωτερότητά μας. Αφιερώνω το Κύπελλο στους ανθρώπους μου, στην οικογένεια μου που με παρακολουθεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button