ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι δανεικοί θα παίξουν στο φιλικό Βόλος-ΠΑΟΚ;

Οι δύο ομάδες θα δώσουν αγώνα προετοιμασίας στις 10 Αυγούστου, στο Πήλιο.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν αγώνα προετοιμασίας στις 10 Αυγούστου, στο Πήλιο.

Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει στο Πήλιο ένα μέρος της φετινής, καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο στην περιοχή του νομού Μαγνησίας από τις 4 Αυγούστου ως και τις 10 Αυγούστου, αντίστοιχα. Εκεί, όπως έγινε γνωστό, θα δώσει δύο φιλικά. Πρώτα με τον Ατρόμητο και μετά με τον Βόλο.

Το ερώτημα που προκύπτει εύλογα, με αφορμή το δεύτερο ματς προετοιμασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ένα. Οι δανεικοί του ΠΑΟΚ στον Βόλο -τη σεζόν που τελείωσε ήταν πέντε- θα αγωνιστούν στο φιλικό; Ή μήπως οι δύο ομάδες έχουν κάνει κάποια ειδική συμφωνία να μην αγωνίζονται αυτοί οι ποδοσφαιριστές σε κανένα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ακόμα κι αν αυτό είναι φιλικό!

Η κουβέντα, πάντως, γύρω από το ματς αυτό είναι υποθετική τέτοια εποχή. Κανείς δεν ξέρει εάν και τη νέα σεζόν θα υπάρχουν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στον Βόλο. Το σίγουρο είναι πώς δεν θα παραμείνει ο Μελίσσας που έχει αποχωρήσει από τα τέλη Ιουνίου. Όσον αφορά στους άλλους τέσσερις, τους Λύρατζη, Διαμαντή, Τσαούση και Μπαλογιάννη, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button