ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι αποδείξεις και η ποιότητα

Η ώρα της αλήθειας είναι μπροστά σε παίκτες και Μίτσελ εν όψει Λεωφόρου.

Ο κόσμος έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω..Δημιούργησε μια φοβερή ατμόσφαιρα στην προπόνηση της Παρασκευής που έκανε τεράστια αίσθηση στους παίκτες που δεν το είχαν ζήσει και πλέον … Κυριακή κοντή γιορτή.

Με τον Ολυμπιακό στο -10 από τον αιώνιο αντίπαλο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Νίκη στην καλύτερη περίπτωση , ισοπαλία σαν δεύτερη επιλογή και ούτε σκέψη για ήττα.

Μετά από αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός πάει σαν αουτσάιντερ όχι γιατί έχει χειρότερους παίκτες αλλά γιατί πληρώνει τα λαθη του καλοκαιριού που είναι γνωστά.

Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα,έχει ένα προπονητή που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως και μέχρι ο Μίτσελ να κάνει τον Ολυμπιακό όπως ονειρεύεται θα πρέπει να στηρίζεται στην ποιότητα παικτών. Όπως οι Πασχαλάκης , Σωκράτης ,Εμβιλά , Ινμπομ, Μασούρας,Χάμες Μπακαμπού ,Ελ Αραμπί.

Έκπληξη δεν μυρίζεται στην ενδεκάδα η ένα πιθανό 4-4-2 με Μπακαμπού -Ελ Αραμπί και να μείνει εκτός ένας εξτρέμ.Βεβαια σοβαρό θέμα είναι ο Μπόουλερ που είναι ο μοναδικός εξτρέμ 1vs 1 που όμως είναι άγνωστο αν ο Ισπανός μπορεί να το ρισκάρει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button