ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι αλλαγές στο Ρέντη βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων (pic)

Σε σημερινά δημοσιεύματα βλέπουμε ότι το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με ομάδες που δεν ήθελαν να αγωνιστούν, να λένε τώρα ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που «την έπαθε» επειδή τώρα θα αγωνιστεί.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός από την αρχή όλων των ψηφοφοριών πάντα δήλωνε ότι θέλει να τελειώσουν οι αγώνες μες στα γήπεδα και αυτό αποδεικνύεται από το παρακάτω ρεπορτάζ.

Να υπενθυμίσουμε για αυτούς που δεν θυμούνται τα παλιά δημοσιεύματα ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει τρεις φορές απολύμανση στο Μελίνα Μερκούρη από την αρχή της πανδημίας και τις τελευταίες μέρες έχει εφαρμόσει όλα τα πρωτόκολλα του Υγειονομικού κώδικα όπως ορίζει το υπουργείο, με ρεσεψιόν στην είσοδο για να ελέγχεται οποιοσδήποτε μπαίνει και βγαίνει, με τις καρέκλες των αθλητών και τους πάγκους των προπονητών σε απόσταση. Παντού τοιχοκολλημένα τα χαρτιά με τις οδηγίες που πρέπει να εφαρμόζουν οι παίκτες και φυσικά απολυμαντικά σε όλους τους χώρους.

Αναρωτιόμαστε αν στα γήπεδα των αντιπάλων έχουν γίνει τέτοιες εργασίες γεγονός που θα αποδεικνύει ποιος ήθελε τόσο καιρό να αγωνιστεί και ποιος όχι.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close