ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ζαγαρίτης και ο Θρύλος…

Ο νεαρός δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό και όπως λένε όσοι τον ξέρουν καλά, έχει “κάψα” με τον Ολυμπιακό!
Η αναζήτηση αριστερού μπακ συνεχίζεται για τους “ερυθρόλευκους”. Πρώτη και βασική λύση για να πάρει τη θέση του Βινάγκρε στο ρόστερ είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Η ιστορία με τον 23χρονο Μολδαβό έχει περάσει ήδη από… σαράντα κύματα με βάση τα όσα ακούγονται. Η θέλησή του, πάντως, να έρθει στην Ελλάδα φαίνεται πώς παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτή την ιστορία. Αλλά δεν είναι μόνο το σήμερα, είναι και το… αύριο.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο αριστερός μπακ των “πράσινων” δεν τα έχει βρει με την ομάδα του. Μάλιστα, η πρόταση που του έχει γίνει με τις απαιτήσεις του έχουν πολύ μεγάλη απόσταση. Γεγονός που δείχνει πώς οι δύο πλευρές μετά το καλοκαίρι θα χωρίσουν. Και κάπου εκεί υπάρχει και ο Ολυμπιακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση προς την πλευρά του παίκτη. Αλλά αυτή δεν αποκλείεται να γίνει. Θυμίζουμε, εξάλλου, πώς από την 1η Ιανουαρίου ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

Μάλιστα, άτομα από το περιβάλλον του Ζαγαρίτη λένε πώς ο μικρός έχει “καψούρα” με τον Ολυμπιακό. Θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Θεωρεί ότι μέσα από τους νταμπλούχους Ελλάδας θα έχει όλες εκείνες τις ευκαιρίες που ψάχνει ένα νεαρό παιδί για να αναδείξει το ταλέντο του και παράλληλα να μπορέσει να κάνει βήματα ποδοσφαιρικής προόδου.

Όλα είναι ανοικτά για τον Ζαγαρίτη, όσον αφορά στο Θρύλο. Μια περίπτωση που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός πάντα ασχολείται με τους κορυφαίους νεαρούς παίκτες στην Ελλάδα! Ίσως τελικά το μέλλον του νεαρού αριστερού μπακ να είναι στο Ρέντη, με τα ερυθρόλευκα. Για να δούμε…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button