ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο «βράχος» έριξε… άγκυρα στον Πειραιά

Μετά και την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Χέρβο Κόλιανιν, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, λογικό ήταν να «τρέξουν» αρκετά θέματα. Εξάλλου, ένα από τα… ερωτηματικά που υπήρχαν ήταν η παραμονή ή όχι του Άντρο Μπούσλιε στον Θρύλο. Αλλά με τον συμπατριώτη του νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων», η υπόθεση ξεκαθάρισε αμέσως. Διότι ήταν δεδομένο πώς θα συνέχιζε για άλλη μια σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο «βράχος» έριξε… άγκυρα στον Πειραιά.

Ο Μπούσλιε έριξε… άγκυρα στον Πειραιά

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της κροατικής εφημερίδας «Jutarnji», ο Μπούσλιε εξέταζε δύο ενδεχόμενα. Δηλαδή είτε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, είτε να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό. Διότι περνά καλά στην Ελλάδα και τον Θρύλο, ενώ έχει δεθεί με τη χώρα, τον σύλλογο, αλλά και τον κόσμο! Συνεπώς, από τη στιγμή που ο Κόλιανιν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, το θέμα της παραμονής του δεν ήταν δύσκολη υπόθεση. Επιπλέον, βάσει όσων λέγονται στην Κροατία, ο Μπούσλιε είπε το ναι στον Ολυμπιακό. Άρα για μια ακόμη σεζόν θα φορά το σκουφάκι των «ερυθρόλευκων».

Ο «βράχος» επέλεξε παραμονή στο Παπαστράτειο

Επίσης, μετά την παραμονή του ιδίου αλλά και του Μπίγιατς (σ.σ:. έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», το κροατικό στοιχείο μεγαλώνει κι άλλο. Διότι ο Λόντσαρ έκανε τις σχετικές δηλώσεις. Μιας και άφησε την Προ Ρέκο για να φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Έτσι, το κροατικό στοιχείο θα είναι κάτι παραπάνω από έντονο. Βέβαια, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2018 στη Γένοβα. Όταν, δηλαδή, ο Θρύλος πήρε το LEN Champions League. Καθώς τότε ο Ολυμπιακός είχε τρεις Κροάτες στο ρόστερ του, τους Πάβιτς, Μπούσλιε και Ομπράντοβιτς. Άρα και τώρα που θα υπάρχουν τρεις, ορισμένοι θα κάνουν τους συνειρμούς! Ο «βράχος» έριξε… άγκυρα στον Πειραιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button