Χωρίς κατηγορία

O Τσικίνιο- Ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα

Ο Τσικίνιο παραχώρησε συνέντευξη στην Πορτογαλία στην εκπομπή «Além Fronteiras» και αναφέρθηκε στην Μπενφίκα, στην προσαρμογή του στον Ολυμπιακό αλλά και τα θέλω της ομάδας του Πειραιά .

Αναλυτικά

«Η προσαρμογή στον Ολυμπιακό πήγε καλά και ήταν εύκολη», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν ένα σημαντικό βήμα για μένα».

 

Για την αποχώρησή του από την Μπενφίκα: « Η Μπενφίκα ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος σύλλογος για μένα, ήταν μεγάλη περηφάνια να φορέσω αυτή τη φανέλα», είπε ακόμη.

Το να φεύγεις από ένα κλαμπ είναι αναπόφευκτα συνώνυμο με το να αφήνεις πίσω κάποιες φιλίες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: οι φιλίες που παραμένουν, οι διασυνδέσεις που δημιουργούμε και, χωρίς αμφιβολία, ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί και εύχομαι στην Μπενφίκα ό,τι καλύτερο».

«Ο Ολυμπιακός μοιάζει λίγο με την Μπενφίκα, πρέπει να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι», είπε αναφερόμενος στις ομοιότητες των δύο ομάδων και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, η πίεση των οπαδών είναι συνεχής και αρκεί μία ισοπαλία για να αναστατωθούν».

«Το φαγητό στην Ελλάδα και η περιοχή που μένω, είναι φανταστικά», ανέφερε ακόμη και όταν η κουβέντα πήγε σε αθλητικό επίπεδο, ο Τσικίνιο αποκάλυψε: «Η κατάκτηση του Conference League είναι ένας από τους στόχους της σεζόν, γιατί ο τελικός θα διεξαχθεί στην Αθήνα που την νιώθω πλέον ως σπίτι μου».

Όσο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ο Τσικίνιο ανέφερε ότι «είναι φανατικοί, ακόμη περισσότερο από ό,τι στην Πορτογαλία».

Όσο για το αν έχει σχέδια για διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα, ο Τσικίνιο υποστήριξε: «Δεν είχα την ευκαιρία να το επισκεφτώ ακόμα, αλλά όλοι μιλούν πολύ καλά για τα ελληνικά νησιά».

Το μήνυμα στον κόσμο της Μπενφίκα: «Ήταν τεράστια περηφάνια να εκπροσωπώ την Μπενφίκα, έναν σύλλογο που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Έζησα πολύ καλές στιγμές, ήμουν πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για όλα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button