ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Θρύλος του Ολυμπιακού μας Λάγιος Ντέταρι επέστρεψε εχθές στο Γ.Καραϊσκάκης» (pic)

 

Με το δικό της τρόπο η ΠΑΕ Ολυμπιακός αφιέρωσε αποθεωτικά σχόλια στον μοναδικό Λάγιος Ντέταρι με αφορμή τη χθεσινή του παρουσία στον Ναό.

 

Πολύ σημαντικές παρουσίες, οι οποίες δημιούργησαν τον δικό τους μύθο βρέθηκαν στις εξέδρες του »Γ. Καραϊσκάκης στο χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός του μοναδικού Βασίλη Σπανούλη, που τιμήθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ για την προσφορά του στην ομάδα μπάσκετ τα 11 προηγούμενα χρόνια,  ακόμη μία σπουδαία παρουσία έκλεψε τα φλας της δημοσιότητασς.

Ο λόγος για τον  φοβερό και τρομερό Λάγιος ντέταρι, ο οποίος μάγεψε τον κόσμο του Θρύλου την διετία 1988-1990 με την απαράμιλλη τεχνική του κατάρτιση,αλλά και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και θα μείνει για πάντα αξέχαστος για τις υπηρεσίες, αλλά και τις μεγάλες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας που προσέφερε απλόχερα.

Με την πειραϊκή ΠΑΕ να σχολιάζει μέσω των social media  την παρουσία του παλαίμαχου Ούγγρου άσου στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου

 

«Ο Θρύλος του Ολυμπιακού μας Λάγιος Ντέταρι επέστρεψε εχθές στο Γ. Καραϊσκάκης» ήταν το σχετικό σχόλιο της πειραϊκής ΠΑΕ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button