ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Θρύλος έκλεισε τον Έλμιρ Γκράτζαν [vid]

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός οργανισμός στην Ευρώπη. Με πολλές ομάδες πρωταθλήτριες στα ομαδικά αθλήματα. Ομάδες που είναι στην πρώτη γραμμή. Συνεπώς, είναι αναγκαίες οι δυνατές μεταγραφές παντού. Έτσι, μια τέτοια είναι στα… σκαριά. Πιο συγκεκριμένα για την ομάδα χάντμπολ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Ο Θρύλος έκλεισε τον Έλμιρ Γκράτζαν.

Στο Θρύλο ο Γκράτζαν

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης στην ιστοσελίδα «klix.ba» της πατρίδας του, έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια έδειξε πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στις δηλώσεις του, ανέφερε: «Ένας νέος σύλλογος και μια νέα πρόκληση. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο όνομα στο χώρο του αθλητισμού. Είναι μεγάλη πρόκληση να παίξω για το πρωταθλητή Ελλάδας. Άρα θα κοιτάξω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό».

Έκλεισε για ένα χρόνο

Επίσης, το ρεπορτάζ της βοσνιακής ιστοσελίδας αναφέρει ότι στον Γκράτζαν έγινε πρόταση για συμβόλαιο ενός χρόνο. Ακόμη υπάρχει η πιθανότητα επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, αν μείνουν αμφότεροι ευχαριστημένοι. Με άλλα λόγια μπορεί να μείνει περισσότερα από ένα χρόνο στο Ρέντη. Ο διεθνής Βόσνιος πίβοτ τα τελευταία 5 χρόνια ήταν παίκτης της Πέλιστερ Μπίτολα. Πριν από αυτό αγωνίστηκε και μια σεζόν στην Τουρκία. Εν κατακλείδι τώρα θα αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο Θρύλος έκλεισε τον Έλμιρ Γκράτζαν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button