ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τέπαν τη Δευτέρα στην Ελλάδα

Ο Γάλλος Ουέντ δεν μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και οι πρωταθλητές Ελλάδας στράφηκαν σε άλλη περίπτωση για τη θέση του διαγώνιου. Και τελικά τον βρήκαν στην Εσθονία. Μάλιστα έκαναν ήδη τις κινήσεις τους και τα έχουν βρει με την ομάδα του. Ο Τέπαν τη Δευτέρα στην Ελλάδα.

Έρχεται αύριο ο Τέπαν

Ο «εκλεκτός» της διοίκησης και του Τζουλιάνι είναι ο Ρενέ Τέπαν. Ο Εσθονός διαγώνιος που αγωνίζεται στην Τουρκία, στην Τοκάτ Μπελεντίγιε. Οι επαφές των πρωταθλητών Ελλάδας με την ομάδα από την γειτονική χώρα είχαν θετική έκβαση. Οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία. Απομένει η ανταλλαγή κάποιων εγγράφων για να ολοκληρωθεί, 100%, το deal μεταξύ τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τέπαν θα μπει στο αεροπλάνο αύριο  και θα ταξιδέψει για την Ελλάδα.

Από την Τρίτη στις προπονήσεις

Ο Εσθονός διαγώνιος θα βρίσκεται το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, για να φιξαριστούν και τα διαδικαστικά ζητήματα αναφορικά με την μετακίνησή του από την Μπελεντίγιε στον Ολυμπιακό. Μόλις ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος, θα τεθεί στη διάθεση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Τέπαν τη Δευτέρα στην Ελλάδα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από την Τρίτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων». Θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ των πρωταθλητών. Στο πλαίσιο των αλλαγών που γίνονται, ούτως ώστε να δυναμώσει κι άλλο ο Θρύλος και να μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ενισχυμένος, για να διατηρήσει τα σκήπτρα του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button