Ο….στρατιώτης Μακ Κίσικ

Σακίλ Μακ Κίσικ . Ενα πραγματικό πολυεργαλείο στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο ορισμός του παίκτη -προπονητή. Τι και αν στην Basketleague δεν αγωνίζεται ο Σακ είναι εδώ και το απέδειξε και στο ματς με την Αρμάνι όπου ήταν πραγματικά εξαιρετικός.
Ο Αμερικανός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στηνν σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τον Μπαρτζώκα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ:
Για τα καλά λόγια του Μπαρτζώκα: «Είμαι με τον κόουτς πολλά χρόνια, καταλαβαινόμαστε σε διαφορετικό επίπεδο, είναι καλό ότι ακούω αυτά τα λόγια, αλλά ξέρω ότι με εμπιστεύεται».
Αν το παιχνίδι με την Αρμάνι ήταν προς την κατεύθυνση που θέλει να βρίσκεται: «Σίγουρα, γιατί στη EuroLeague όπου και να τερματίσεις θα παίξεις με μία καταπληκτική ομάδα στα playoffs. Το απολαμβάνω».