ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Ο Σπύρος Γιαννιώτης υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ (pic)

Ο Ολυμπιονίκης κολυμβητής του Θρύλου ετοιμάζεται για έναν νέο αγώνα.

Θα διεκδικήσει την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, για να φέρει μια νέα πνοή στο χώρο.

Μία ακόμα νέα προσπάθεια που μπορεί να φέρει έναν… άνεμο αλλαγής στην ΚΟΕ είναι στα σκαριά. Με μπροστάρη τον Σπύρο Γιαννιώτη. Ο Ολυμπιονίκης κολυμβητής του Θρύλου έκανε γνωστό πώς θα θέσει υποψηφιότητα για την ομοσπονδία, με στόχοι να φέρει την αλλαγή.

Όπως ανέφερε και στο μήνυμά του στο facebook, με το οποίο έκανε γνωστές τις προθέσεις του, η γνώση που έχει για τον χώρο και τα προβλήματά του, σε συνδυασμό με την απαιτούμενη τεχνογνωσία, μπορούν να συνθέσουν ένα πρόγραμμα από μια ομάδα που θέλει να φέρει μια καλύτερη ημέρα για την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση, την κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, την τεχνική και καλλιτεχνική κολύμβηση, όπως και τις καταδύσεις στην Ελλάδα.

Στο μήνυμά του, ο Έλληνας Ολυμπιακός δίνει το στίγμα του…

«Πριν από τρεις δεκαετίες ξεκίνησα ένα ταξίδι, με αφετηρία το νησί μου την Κέρκυρα και με σημαντικούς ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά και 5 Ολυμπιακές πόλεις. Ο πρώτος κύκλος του ταξιδιού μου αυτού ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, το 2016, με ένα ολυμπιακό μετάλλιο, έτσι όπως ονειρεύεται κάθε αθλητής.

Σήμερα ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, διεκδικώντας την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής.

Συχνά λέω ότι όλοι οι αθλητές που δημιουργήσαμε με τα χρόνια μια δεύτερη οικογένεια, αυτή του αθλήματός μας, έχουμε μια υποχρέωση απέναντι της. Έχω ζήσει και ζω την πραγματικότητα του αθλητισμού στην Ελλάδα, με τις δυνατές στιγμές χαράς και τις απογοητεύσεις, με τα προβλήματα αλλά και τη δημιουργία.

Τη δύναμη που ένιωθα ως αθλητής για να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τη νιώθω και σήμερα για να βρίσκομαι παρών στη νέα πραγματικότητα του Υγρού Στίβου.

Η αφοσίωσή μου στην αθλητική μου οικογένεια και η γνώση μου θα συνδυαστεί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο του Υγρού Στίβου καθώς και με την τεχνογνωσία της ομάδας που δημιουργούμε για να διεκδικήσουμε την ενεργή συμμετοχή μας στην επόμενη ημέρα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, της τεχνικής και της καλλιτεχνικής κολύμβησης, των καταδύσεων.

Τα ταξίδι συνεχίζεται…»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button