ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Η πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό το 2022 ήρθε. Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα αποτέλεσμα που ήθελαν όσο τίποτα άλλο οι πρωταθλητές. Να βάλουν ένα τέλος στο σερί των ματς χωρίς ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Αλλά αυτό το 2-0 δεν μπορεί να… κρύψει το πρόβλημα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το κακό «φεγγάρι» στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Όλα τα λεφτά το γρήγορο γκολ

Μια ακόμα αναμέτρηση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο που να ικανοποιεί τον κόσμο τους. Διότι απέναντί τους είχαν έναν αντίπαλο με πολλά προβλήματα και αρκετές απουσίες. Αλλά το γρήγορο γκολ (4′) που πέτυχε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς με τον Μασούρα έδιωξε το άγχος, εκτόνωσε την πίεση. Διότι είναι δεδομένο πώς τα τρία προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα είχαν δημιουργήσει ένα δύσκολο σκηνικό. Αυτό το γκολ βοήθησε να υπάρξει ηρεμία και να μπορέσουν οι πρωταθλητές να διαχειριστούν καλύτερα το ματς στην πορεία. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, θα το είχαν «καθαρίσει» το ματς πιο εύκολα. Τελικά αυτό έγινε στο 88′ με τον Τικίνιο.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Η εικόνα του Ολυμπιακού, όμως, δεν είναι καλή. Η ομάδα εξακολουθεί να έχει δυσκολίες, να μην μπορεί να βγάλει αρκετές καθαρές φάσεις. Ναι μεν είχε 11 τελικές, αλλά δεν έβγαλε πολλές καθαρές φάσεις. Δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα για την εστία του Σούλη. Ο Μαρτίνς έχει τονίσει πώς χρειάζεται πολλή δουλειά η ομάδα. Ο χρόνος δεν λειτουργεί ευεργετικά για εκείνον, σε αυτό το κομμάτι. Ο λόγος είναι πώς τα ματς είναι συνεχόμενα και σημαντικά. Την Τετάρτη με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος θα πάει με αλλαγές στο Κύπελλο, αλλά δεν μπορεί να μην αποτελεί στόχο και αυτή η διοργάνωση.

Υ.Γ. Θετικό για τη συνέχεια πώς ο Μασούρας επέστρεψε στα γκολ. Διότι είναι παίκτης που δίνει πολλές λύσεις, ειδικά σε μεγάλα ματς. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Μασούρα στην πορεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button