ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σγουρόπουλος 5ο σερί τίτλο στο απλό Ανδρών

Λοιπόν, 0 αθλητής του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε τον ρόλο του κυρίαρχου των νεότερων χρόνων. Καθώς κατέκτησε τον 5ο τίτλο του, στο απλό ανδρών και μάλιστα συνεχόμενο. Διότι στον τελικό νίκησε με 4-2 σετ τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο του Παναθηναϊκού. Ο Σγουρόπουλος 5ο σερί τίτλο στο απλό Ανδρών.

Κορυφαίος ξανά ο Σγουρόπουλος, πήρε τον 5ο σερί τίτλο!

Πράγματι, στο απλό Ανδρών ο Γιάννης Σγουρόπουλος (σ.σ. πρώτο φαβορί) και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (νούμερο 3) συναντήθηκαν τρίτη φορά στον τελικό του θεσμού. Για να δώσουν άλλη μία υπέροχη «παράσταση». Πάντοτε συναρπαστικά τα μεταξύ τους ματς, οι «χάλκινοι» Μεσογειονίκες του 2022 είχαν από μία νίκη στα έξι σετ. Με 4-2 έληξε και ο σημερινός τελικός και χαμογέλασε ο Σγουρόπουλος, που ήταν πολύ αποδοτικός στις πιο κρίσιμες στιγμές και βασίστηκε πολύ στο backhand.

Πήρε το 3ο σετ από 2-5 πίσω κι έχασε το 5ο παρότι προηγήθηκε με 8-4. Στο ισορροπημένο 6ο σετ ο Κωνσταντινόπουλος έσωσε δύο ματς μπολ ώσπου ο Ελευσίνιος αθλητής διαμόρφωσε στην παράταση το τελικό 4-2 σετ (11-5, 9-11, 11-9, 11-8, 10-12, 13-11).

Έτσι έφτασε ο Σγουρόπουλος στον τίτλο στο απλό Ανδρών

Στην πορεία του μέχρι τον τελικό ο Σγουρόπουλος απέκλεισε τον Δημήτρη Στάμου (ΓΑΣ Ελευσίς) με 3-0 σετ στους «32», τον Μανώλη Αλαρούπι (Άρης Νικαίας) με 3-0 στους «16», τον Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη με 3-2 στην 8άδα και τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο με 4-0 στην 4άδα. Η εξέλιξη στον προημιτελικό με τον Χατζηλυγερούδη απαιτεί μία επιπλέον αναφορά. Ο Σγουρόπουλος προηγήθηκε με 2-1 σετ και 9-5 και δέχτηκε την ισοφάριση. Στο 5ο σετ είδε τον αντίπαλο να έχει τέσσερα ματς μπολ με 10-6 και με εντυπωσιακό come back πήρε έξι διαδοχικούς πόντους και τη νίκη! Ο Σγουρόπουλος 5ο σερί τίτλο στο απλό Ανδρών.

ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ:

1. Γιάννης Σγουρόπουλος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
2. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)
3. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)
3. Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button