ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σεμέδο και η Πόρτο

Πολλά και ακόμα περισσότερα γράφονται για  τον Ρούμπεν Σεμέδο  και την πιθανότητα μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο.

Ο Πορτογάλος έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις  και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι δεν αποκλείεται και σύντομα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Ο Μαρτίνς θέλει να  τον εντάξει εκ νέου στην ομάδα,ενώ Πόρτο και Μπενφίκα  ερίζουν για την απόκτηση του. Αυτή που “καίγεται” δεν είναι άλλη απο την Πόρτο, η οποία χάνει τον Μαρκάνο, καίγεται για να τον φέρει στο “Ντραγκάο” ,με την A BOLA  να κάνει αναφορά σε αυτό το ενδιαφέρον αλλά και να φιλοξενεί δηλώσεις του ίδιου του παίκτη.

«Φυσικά θα μου άρεσε να παίξω για την Πόρτο. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε μία ομάδα τόσο μεγάλη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τη δεδομένη στιγμή, θα δούμε τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον. Έχω μία δουλειά και πρέπει να επιστρέψω στο παιχνίδι γρήγορα. Η Πόρτο μπορεί να μου δώσει ευκαιρία να επανεκκινήσω την καριέρα μου φυσικά», ανέφερε συγκεκριμένα.

Πάντως αυτό που γίνεται γνωστό απο τους Πειραιώτες είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόταση για την απόκτηση του  Σεμέδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button