Ο Σα και η… “γκολκιπερολογία”

Για διαστημα δέκα ημερών μέσα στο οποίο αναμένεται να έχει τελειώσει το θέμα του Ζοσε Σα γίνονται εκτιμήσεις, με τις πληροφορίες αυτή τη στιγμή να αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.
Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές είχαν και την προηγούμενη εβδομάδα προχωρημένες συζητήσεις και η αίσθηση που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας είναι ότι ο 26χρονος γκολκίπερ θα υπογράψει και ολοκληρωθεί έτσι η μεταγραφή του από την Πόρτο.
Την ίδια στιγμή, ο ισπανικός Τύπος κρατάει ζωντανό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ρομπέρτο στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.
Ωστόσο, κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να παραμείνει τελικά ο Λοντίγκιν και μαζί με τον Μαραφόνα να αποτελέσουν το δίδυμο για την εστία του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά.